Web udvikling

Autocentro

Autocentro er en stor bilforhandler med afdelinger i Rødbyhavn, Nykøbing F, og Vordingborg.

femern.info

Portal for Femern Belt Development med mange forskellige typer indhold og information.

Mikromekka

www.Mikromekka.dk er en hjemmeside for Mikrovirksomheder, Netværk for Mikrovirksomheder og Freelancere.
Hjemmesiden er en del af projektet "Mikrovirksomheder og vækst i yderområder". Projektets formål er at understøtte de ca. 4600 mikrovirksomheder og de mikronetværk, som er beliggende i Vordingborg og Guldborgsund kommuner.

Explore Zealand

Explorezealand.com er et site der skal markedsføre Sjælland som et attraktivt sted at placere sin virksomhed, hvis man vil nå markederne i Skandinavien og det nordlige Europa.

VorKultur

VorKultur er en aktivitetskalender som samler alle kulturelle begivenheder i Vordingborg og på Møn og Sydsjælland. Arrangører kan tilmelde sig, og oprette nye arrangementer. De vises så på en overskuelig måde i lister, kalendere og på kort.
Tilmeldte brugere kan oprette deres egen kalender.
Sitet er primært designet som mobilt site, og tilpasser sig dynamisk alle skærmstørrelser.

Social CRM Business Software

Hos mediehuset udvikler vi løsninger for virksomheder, der har behov for at systematisere kontakten med kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Et socialt virksomhedsnetværk kan bruges til mange ting. Fælles for dem alle er, at de giver mulighed for kommunikation og interaktion mellem samarbejdspartnere.

Vi udvikler supportsites, intranet, informationsbanker og CRM-systemer. Alt sammen baseret på samme stabile platform, som vi har udviklet gennem flere år i samarbejde med vores partnere.

Kundesupport med socialt kundenetværk

Vi kan hjælpe jer med at tilføje den sociale dimension til jeres kundekontakt, så I får mere overskud til at engagere jer direkte med jeres kunder.


Udviklingsprocessen

Det er vigtigt for os at kende vores kunders virksomhed og produkter. Ikke mindst kundens formål med at oprette et nyt website eller forny et allerede eksisterende.

Vi starter med at sætte os ind i vores kunders visioner og ønsker og hjælper dernæst med at oversætte dem til praktiske opgaver, der bliver en del af produktspecifikationen.

Med specifikationen i hånden går vi i gang med at bygge et funktionelt site, der også ser indbydende ud

Vi hjælper også gerne med ideer til funktionalitet, som kan give sitet speciel værdi og tiltrække flere besøgende.

Kodning

Idéer

Her er et udpluk af funktionalitet vi har implementeret for kunder. Listen kan måske give jer idéer til indhold på jeres website:

 • Kundeklub
 • Konkurrencer
 • Blog
 • Community
 • Diskussionsforum
 • Foto gallerier
 • Geografiske data på kort
 • Kalendere
 • Booking faciliteter
 • SMS udsendelse
 • Nyhedsbreve
 • Betalingssystemer
 • Netbutikker
 • Integration med sociale medier (facebook, twitter mv.)
 • Sikker krypteret kommunikation
 • Intranet

SEO – Søgemaskineoptimering

Vi bruger meget tid på at sætte os ind i, hvordan vi kan opnå en høj placering i søgemaskiner for vores kunder – uden at bruge tvivlsomme tricks, der ofte giver bagslag.

Mange virksomheder lokker med services, der prøver at omgå søgemaskinernes logik. Men risikoen er stor. Hvis det bliver opdaget, kan det resultere i, at man helt bliver fjernet fra søgemaskinens resultat.

For at opnå høj placering for vores kunder bruger vi de metoder, søgemaskinerne selv anbefaler. Det er vigtigt at bruge metoderne rigtigt og at gøre det konsekvent.

Læs om søgemaskine optimering for JMH Modul

Web udvikling

Vores hovedkompetence er at udvikle individuelt tilpassede cms-systemer. Systemerne har udvidelsesmoduler, der dækker næsten ethvert behov for kommunikation og præsentation.

Vi baserer vores løsninger på open source cms-systemer, som vælges ud fra jeres behov.
 Det giver jer frihed uden bindinger til leverandører. I slipper for at betale licens for software eller anskaffe flere licenser, hver gang jeres system skal opdateres eller udvides med ny funktionalitet.
 Samtidig indtænker vi brugervenlighed, markedsføringsmuligheder på søgemaskiner, sociale medier og søgemaskineoptimering (SEO) i vores løsninger.

Brugervenlighed

Udgiv indhold