Om os

Webudvikling, videoproduktion og fotografi

Pihl.net har stærke kompetencer inden for digital rådgivning, interaktionsdesign, UX og frontend-udvikling. Vi har over 10 års erfaring med at hjælpe både danske og internationale kunder med f.eks. websites, apps, og online marketing.

Pihl.net udvikler ambitiøse digitale løsninger, der gør en målbar forskel for vores kunder. Samtidig er vi drevet af at give brugerne gode oplevelser på alle digitale platforme – hvor end vi møder dem. Vi har et stærkt digitalt fokus og hjælper virksomheder med at udvikle websites, smartphone apps og produkter til digital markedsføring.

Vi tror på, at de bedste projekter bliver skabt i en tæt dialog med kunden. Vi mener, at de mest effektive løsninger er dem, der formår at involvere og skabe relevans, snarere end dem, der råber højest.

Pihl.net er grundlagt i juli 2005 og har erfaring med at skabe nogle af markedets bedste digitale kampagne- og kommunikationsløsninger. Firmaet ledes af Morten Pihl.

Vores team består af dygtige og innovative samarbejdspartnere, der har mange års erfaring med at realisere digitale projekter, og som ikke er bange for at udfordre vores kunder. Lad os høre om dit projekt, så giver vi et bud på, hvordan vi kan gennemføre det bedst muligt.